Badkamerrenovatie

Badkamerrenovatie Haarlem
Staat u ook met tegenzin onder uw douche omdat u eigenlijk in een bad wil liggen? Of is uw kleine badkamer zodanig verouderd dat het totaal niet uw smaak is? Met een badkamerrenovatie in Antwerpen heeft u eindelijk de mogelijkheid uw droombadkamer te realiseren! Zelfs met een beperkt budget kunt u uw wooncomfort en -genot flink verhogen!

Op deze pagina vindt u alle informatie omtrent renovaties. U leest hoe lang een renovatie duurt en welke mogelijkheden het renoveren biedt. Ook krijgt u meer informatie over de kosten van verschillende sanitaire installaties en krijgt tips om u op het verbouwen voor te bereiden.

Badkamer renoveren; de werkwijze
Hoe de renovatie in z’n werk gaat, is natuurlijk afhankelijk van de werkzaamheden die u tijdens de badkamerrenovatie laat uitvoeren. In principe doorloopt de renovatie een aantal stappen. Allereerst het sloopwerk. Bij kleinere renovaties haalt de badkamer installateur de oude sanitaire installaties weg.

In het geval van een grote renovatie halen wij ook alle tegels van de vloer. Wilt u de indeling omgooien, dan verplaatst de installateur op dit punt alle leidingen. De vloer bereidt hij daarna voor op de nieuwe tegels door het oppervlak te egaliseren, en als het tegelwerk gedaan is volgt de installatie van het toilet, de inloopdouche en de lavabo.

Bel voor een vrijblijvende offerte