Dakbedekkingen

KIES VOOR EEN ERVAREN DAKWERKER UIT HAARLEM
GiBo Onderhoudsbedrijf heeft betrouwbare dakwerkers in dienst met veel kennis over het vak. Onze dakwerkers kunnen verschillende klussen bij jou thuis doen. Zoals het leggen van nieuwe daken, dit geldt voor zowel platte daken of hellende daken. GiBo Onderhoudsbedrijf kan jou dak weer toonbaar en mooi maken. Dit kan door middel van dakreiniging, dakonderhoud of dakrestauratie. Verder kunnen wij jou van dienst zijn bij het doen van herstelwerkzaamheden, daktimmerwerken en nog veel meer.

Het bouwen van een nieuw dak is een zware klus, onze dakwerkers doen er enkele dagen en soms enkele weken over om een nieuw dak te plaatsen. Hoe lang een dakwerker bezig is hangt van heel veel factoren af zoals: de staat van jouw dak, de afmeting van jouw dak en de dakbedekking waarmee gewerkt wordt. De kennis die wij hebben met betrekking tot daken en de dakwerken in Haarlem en omgeving die daarmee te maken hebben, zullen wij meenemen tijdens de diensten die wij voor jou kunnen doen.

Door ons grote netwerk hebben wij altijd een passende dakwerker tot onze beschikking voor de klus bij jouw thuis. We zijn actief geheel Noord Holland Bent u benieuwd naar de mogelijkheden bij jou in de regio? Neem dan contact met ons op, dan hebben onze specialisten jou graag verder. Aangezien veel dakwerkers verplaatsingskosten rekenen heeft GiBo Onderhoudsbedrijf in alle regio’s dakwerkers om zo de kosten voor jou te drukken.

Bel voor een vrijblijvende offerte